Hogyan érhetnek el egy kiskereskedelmi lánc operatív igazgatói növekedést a tamigo-val
Hogyan érhetnek el egy kiskereskedelmi lánc operatív igazgatói növekedést a tamigo-val

Lokálisan és globálisan is, minden osztályon és üzletben a tamigo-val kezeli a KPI-ket, illetve méri a produktivitást és a teljesítményt. A kiskereskedelmi lánc teljes áttekintésével könnyedén optimalizálhatod a munkaerőszervezést - az egyes osztályokon, vagy a teljes szervezet szintjén.
 
 

Felhőalapú megoldásunkkal, amely összegyűjti a munkaerő-adatokat és lehetővé a produktivitás és a teljesítményértékelés előrejelzését, a tamigo a nemzetközi kiskereskedelmi láncokban hozzájárul a tevékenységek leegyszerűsítéséhez és segíti a fenntartható növekedést.

Optimalizáld működésed - regisztrálj az ingyenes demóra
Coo or manager photo
Coo or manager photo
5 mód arra, hogy egy kiskereskedelmi operatív igazgató optimalizálja szervezte működését a tamigotamigo-val

Teljesítményértékelés a kiskereskedelmi lánc teljes területén. Előrejelzés és az eredmények megtekintése a tamigo-val. Az adatok minden osztályon, üzletben és helyszínen való követése, valamint a teljesítményértékelés segítségével megtudhatod, melyik üzletek teljesítenek kimagaslóan, és melyek szorulnak optimalizációra.

 

A fenntartható növekedés megteremtése. A tamigo-val generált konzekvens és megbízható adatokkal gyorsan alkalmazhatod a kiskereskedelmi üzleted növelésére irányuló stratégiát.

 

A menedzserekkel való kommunikáció javítása. Az összes munkavállalói adat, frissítés és kommunikáció EGYETLEN rendszerben való összegyűjtésével közös alapot teremthetsz az üzletek vagy területek vezetőivel.

 

A gazdaságos beosztás és átlátható munkaerőköltségek biztosítása. A költségvetés tamigo-ba való betöltésével, te és az áruházi tervezők is pontos áttekintést kaphatnak az összes üzlet tervezett műszakjairól, így lehetővé válik a munkaerőköltségek felmérésre.

 

A KPI-k definiálása és követése. A produktivitás érdekében minden egyes üzletben, osztályon vagy helyszínen egyszerű KPI-kezelés. Közös KPI-k definiálásával összehasonlítható adatok keletkeznek, így megtudhatod mely üzletek teljesítenek a legjobban, és melyek eseténben van optimalizációra szükség.

Overview of hours screenshot

A tamigo mind a központnak, mind az egyes üzletvezetőknek lehetőséget nyújt a bérek százalékos arányának, a bérköltségeknek és a forgalomnak az előzetes megtervezésére - és ez mára, holnapra és három hónapra előre is megnézhető.

Svend Halse Petersen
Rema 1000, HR Manager