Hogyan teremthetnek az operatív igazgatók növekedést az étterem- és kávézóláncokban a tamigo-val
Hogyan teremthetnek az operatív igazgatók növekedést az étterem- és kávézóláncokban a tamigo-val

Lokálisan és globálisan is, minden étteremben vagy kávézóban a tamigo-val kezelik a KPI-ket, illetve mérik a produktivitást és a teljesítményt. Étterem- vagy kávézóláncod teljes áttekintésével könnyedén optimalizálhatod a munkaerő szervezését - az egyes osztályokon, vagy a teljes szervezet szintjén.

 

Felhőalapú megoldásunkkal, amely összegyűjti a munkaerő-adatokat, és lehetővé teszi a produktivitás és a teljesítményértékelés előrejelzését, a tamigo lehetővé teszi, hogy a nemzetközi étterem- és kávézóláncok operatív igazgatói leegyszerűsítsék a tevékenységet és segítsék a fenntartható növekedést.

Optimalizáld működésed - regisztrálj az ingyenes demóra
Coo or manager photo
Coo or manager photo
5 mód arra, hogy az étterem- és kávézóláncok operaív igazgatói javítsák szervezetük működését a tamigo-val

Teljesítményértékelés az étterem- vagy kávézólánc teljes területén. Előrejelzések készítése és az eredmények megtekintése a tamigo-val. Az adatok minden étteremben és kávézóban való követésével, valamint a pincérek és a konyhai személyzet teljesítményértékelésének segítségével megtudhatod, mely üzletek teljesítenek kimagaslóan, és melyek szorulnak optimalizációra.

 

A fenntartható növekedés megteremtése. A tamigo-val generált konzekvens és megbízható adatokkal gyorsan alkalmazhatod az étterem- vagy kávézólánc növekedésére irányuló stratégiád.

 

A menedzserekkel való kommunikáció javítása. Az összes munkavállalói adat, frissítés és kommunikáció EGYETLEN rendszerben való összegyűjtésével közös alapot teremthetsz az éttermek, a kávézók vagy a területek vezetőivel.

 

Gazdaságos beosztás és átlátható munkaerőköltségek. Ha betöltöd a költségvetést a tamigo-ba, te is, és a helyi tervezők is pontos áttekintést kapnak az éttermek és a kávézók tervezett műszakjairól, és ebből következően felmérhetik a pincérek, a hosztok, konyhai személyzet stb. költségeit.

 

A KPI-k definiálása és követése. A produktivitás érdekében minden egyes étteremben vagy kávézóban egyszerű KPI-kezelés. Közös KPI-k definiálásával összehasonlítható adatok keletkeznek, így megtudhatod mely éttermek vagy kávézók teljesítenek a legjobban, és melyek eseténben van optimalizációra szükség.

Overview of hours screenshot

Elengedhetetlen, hogy lássuk a műszakköltségeket tervezés közben.” Emellett a tamigo pontosan mutatja a munkaerőköltségeket szemben a bevételekkel az összes étteremben.

Tommy Hvid
Sticks'n'Sushi, Operations Manager