Kommunikálj hatékonyan a munkatársakkal a tamigo-n keresztül
Kommunikálj hatékonyan a munkatársakkal a tamigo-n keresztül

A munkavállalókkal történő kommunikáció fontosabb, mint valaha. A változás állandó, és a cég összes alkalmazottjának tisztában kell lennie a legújabb fejleményekkel – függetlenül attól, hogy a beosztásuk változott, a higiéniai szabályzatot módosítottátok, vagy épp több munkatársra van szükség egy feladathoz.

 

A tamigo kommunikációs funkcióival nem kell aggódnod amiatt, hogyan tájékoztasd a munkatársakat; mindig a legfrissebb információkat kapják meg. Íme 4 módszer, hogyan tartsd a munkatársakat a céges körforgásban.

stay connected and communicate with your employees with tamigo
stay connected and communicate with your employees with tamigo
Hogyan maradjanak a munkatársak a körforgásban

1. Használd a céges kezdőoldalt

A kezdőoldal az első dolog, amit a munkatársak látnak a tamigo-ba történő belépés után. A céges vagy osztályszintű kezdőoldal mindig tartalmazza a legfrissebb információkat a beosztásokról, nyitvatartásról, stb.

 

2. Kommunikálj a munkatársakkal közvetlenül SMS-ben vagy e-mailben

Érd el a kollégákat akkor is, amikor nincsenek a tamigo-ba lépve, küldj SMS-t vagy e-mailt a tamigo-ból.

 

3. Tedd elérhetővé a szabályzatokat, irányelveket és egyéb dokumentumokat az összes munkatárs számára

Tölts fel dokumentumokat, mint például higiéniai vagy ügyfélkapcsolatokról szóló szabályzatokat. A munkatársak számára mindig a legújabb verzió legyen elérhető.

 

4. Tudasd a kollégákkal, ha új beosztásokra jelentkezhetnek

Több munkatársra lenne szükség a hatékony munkavégzéshez? Tudasd velük, ha új beosztást teszel elérhetővé, hogy jelentkezhessenek rá.

Contact us screenshot

Ha csak fiatalokat alkalmazol, óriási pluszt jelent, hogy a beosztással és műszakcserékkel kapcsolatos kommunikáció SMS-ben és a tamigo app-on keresztül zajlik.

Anita Møllebro
Retail Design Manager, Lakrids by Johan Bülow