Mit jelent a munkaerő-gazdálkodás
Mit jelent a munkaerő-gazdálkodás

A munkaerő-gazdálkodás (Workforce Management, WFM) egy szervezet hatékonyságának optimalizálására irányul, például a kiskereskedelemben és a vendéglátásban. A modern munkaerő-gazdálkodási megoldások olyan folyamatokat foglalnak magunkban, mint a munkamennyiség és a szükséges személyzet előrejelzése, a beosztás, a távollét-kezelés és a bérszámfejtés export.

 

A tamigo-val szervezeted egy online, felhőalapú munkaerő-gazdálkodási megoldást kap, amely mindig naprakész. Ez azt jelenti, hogy az operatív ismereteidet és az étékesítéshez kapcsolódó adatokat EGYETLEN, könnyen elérhető megoldásban gyűjtjük össze, ami lehetőséget teremt az üzletet növelő döntéseket meghozatalára, számodra és kollégáid számára is.

Tapasztald meg a tamigo előnyeit - a 30-napos ingyenes demóra itt regisztrálhatsz
Staff meeting photo
Staff meeting photo
5 előny, melyet szervezetednek a WFM biztosít:

Nem kell többet táblázatokra, papírra és tollra támaszkodnod. Vége annak, hogy a beosztásokat táblázatokban vagy papíron készítsd el nap mint nap! Modern WFM megoldással céged búcsút inthet az Excelnek, és EGYETLEN digitális megoldással válthatja fel azt, amely minden információt és munkaerővel kapcsolatos adatot tartalmaz, és a szervezetben mindenki számára elérhető.

  

A produktivitás nyomon követése és javítása. A tamigo-val minden osztály produktivitásáról valós idejű áttekintést kapsz, így szükség esetén a javítások egyszerűen elvégezhetők.

 

Munkavállalók ösztönzése. A munkavállalók könnyen hozzáférnek beosztásukhoz, műszakot cserélhetnek, és kérhetnek távollétet - közvetlenül a tamigo app-ban.

 

Zökkenőmentes integráció bérszámfejtő szolgáltatásoddal. A tamigo-val biztosíthatod, hogy a távolléttel, a bónuszok és hasonló tételek automatikusan, megbízható és konzekvens módon kiszámításra és elküldésre kerülnek a bérszámfejtésnek, így csökkennek mind az adminisztratív feladatok, mind a kézi nyilvántartásokból származó hibák.

 

A szervezet működésének optimalizációja. Az intelligens, osztályokon és helyszíneken átnyúló benchmarking-al, valamint a tervezett és aktuális produktivitásba való betekintéssel a WFM megoldás egyszerűen segíti szervezeted működésének optimalizációját.

Overview of hours screenshot

Először is, a tamigo-val időt takarítasz meg. Másodszor, ez egy referenciapont - mindenki ismeri tervezett műszakjait. Harmadszor, bizalom. Nem kell ellenőrizni az Excelben, a bérszámfejtésnek küldött adatok megbízhatók. Így nyugodt lehetsz.

Didier Grave
Managing Director at L’Épicerie des Prés