Online, önkiszolgáló óra a kiskereskedelem és a vendéglátóipar számára
Online, önkiszolgáló óra a kiskereskedelem és a vendéglátóipar számára

Online és digitális önkiszolgáló óránkkal az alkalmazottak könnyedén bejelentkezhetnek műszakkezdéskor, és kijelentkezhetnek, amikor befejezték a munkát. Így teljes képet kaphatsz arról, ki dolgozik, késik-e valaki, valamint összehasonlíthatod a különböző üzletek és osztályok ledolgozott munkaidőadatait.
       
Online óra megoldásunk, a tamigo Touch működik okostelefonon, táblagépen, számítógépen és eladáshelyi terminálokon (POS); intuitív módot biztosít az alkalmazottaknak idejük nyomon követésére, illetve a bérszámfejtő osztálynak, hogy biztosítsák a megfelelő munkabérek kifizetését.

Regisztrálj az ingyenes demóra, hogy jobban megismerd a tamigo Touch-ot
Man checking in on tablet photo
Man checking in on tablet photo
4 előny, melyhez céged az online önkiszolgáló órával hozzájuthat:

Csak a ténylegesen ledolgozott órákért kell fizetni. A műszakokba való ki- és bejelentkezéssel az alkalmazottak munkaórái nyomon követhetők, és a tervezett órákkal összevethetők.

 

Figyelmeztetést kapsz, ha az alkalmazottak késnek. Ha valaki késik, vagy nem jelentkezik be időben, könnyen reagálhatsz, így elkerülhető, hogy kis létszámú személyzet álljon rendelkezése. Ráadásul, a késések vagy a hiányzó bejelentkezések trendjeiről is tiszta képet kapsz.

 

A pihenőidőkkel és kerekítésekkel kapcsolatos szabályok betartását is biztosítjuk. Nyugodt lehetsz afelől, hogy a pihenőidőkkel és a kerekítésekkel kapcsolatos szabályok automatikusan hozzáadásra kerülnek az alkalmazottak műszakjaihoz, amennyiben ezt a szabályok vagy a törvények így kívánják meg.

  

Jobb adatok a jobb folyamatokhoz. A ledolgozott munkaidő folyamatainak digitalizálásával az osztályok megbízható és konzekvens adatokhoz jutnak, így optimalizálhatják munkafolyamataikat és időt takaríthatnak meg.

Touch screenshot

A tamigo automatikusan kijavítja a műszakkezdés időpontját az ütemezett beosztásra, ha a munkavállalók korábban bejelentkeznek, hogy extra időt gyűjtsenek. Ennek köszönhetően garantált, hogy helyes munkabér kerül kifizetésre.

Anders Nilsson
BAR Social Eating, Controller