Lépj kapcsolatba velünk.

Mindig örömmel segítünk.

Elkötelezett ügyfélszolgálatunk hétfőtől péntekig, 09:00 és 16:00 között áll rendelkezésre. Garantáljuk, hogy a kérdésekre 24 órán belül válaszolunk.

 

Az ügyfélszolgálat munkaidején túl van szükséges segítségre? A tamigo Help Center minden tamigo felhasználó számára elérhető.

Jelentkezz be a Help Center-be

Megkönnyítjük az életet

Ügyfélszolgálat
Szeretnénk, ha otthon éreznéd magad. Anyanyelvi támogatást nyújtunk, mert így a legmegfelelőbb módon segíthetünk.
Gabor
Gabor
Create a rota  screenshot
Create a rota  screenshot
Diana
Diana
Képzés és workshopok
A tamigo egyszerűen használható. Induláskor az adminisztrátorok és tervezők oktatásához számos gyakorlati, hatékony workshopot kínálunk. Webinárokra, telefonhívásokra és helyszíni workshopokra is van lehetőség.
Virtuális útmutató
Ingyenes, virtuális útmutatónk a tamigo alapvető lépéseit tartalmazza, és bemutatja a megoldás használatát – alkalmazottak hozzáadása, a nyitólap szerkesztése, a beosztások kezelése stb.

Kérdések és válaszok

Hogyan működik az ingyenes próba?
arrowDown image arrowRight image
Iratkozz fel a 30-napos próbaverzióra, és e-mailben elküldjük a bejelentkezési adatokat. Így teljes hozzáférésed lesz a tamigo funkcióihoz, a be- és kijelentkezéshez és teljes támogatást is nyújtunk.
Mi történik, ha vége a próbaidőszaknak?
arrowDown image arrowRight image
Kapsz 30 napot a tamigo ingyenes kipróbálására! Ha úgy döntesz, hogy folytatod a tamigo-val, minden, tesztfiókban lévő adatot megőrzünk. Ha nem, ezek törlésre kerülnek.
Hogyan működik az árazás?
arrowDown image arrowRight image
Az ár csomagra, osztály/hó díjra (plusz egyéb lehetséges kiegészítések) vonatkozik. Nincs indulási díj. A workshopok, az egyedi kézikönyvek, a virtuális útmutatók, a videók és a projektmenedzsment további költséget jelent. Részletek az Árazás részben találhatók.
GDPR-kompatibilis a tamigo?
arrowDown image arrowRight image
Természetesen igen! Több információ Adatvédelmi központunkban található.
Szükség van szoftvertelepítésre?
arrowDown image arrowRight image
Nem – csak internethez kapcsolódó PC, táblagép vagy okostelefon szükséges.
A tamigo végez integrációt?
arrowDown image arrowRight image
Nem számít a helyszín, és az sem, hogy adatimportra vagy exportra van szükség, szinte mindennel integrálunk! Több információ az Integráció cím alatt található.
Milyen böngészőre van szükség?
arrowDown image arrowRight image
A tamigo minden internetes böngészővel (a Google Chrome-t ajánljuk), illetve okostelefon app-unkkal használható.
Böngésző kontra okostelefon app
arrowDown image arrowRight image
Mindkét verzió mindenkinek megfelel. A böngésző verzió minden tamigo funkcióhoz hozzáférést biztosít, a tervezők és adminisztrátorok teljes áttekintést kaphatnak. Az okostelefon app-al napi munkaerő-gazdálkodási feladatok intézhetők, és az alkalmazottak ellenőrizhetik beosztásuk.
Mely nyelvek elérhetők?
arrowDown image arrowRight image
Dán, kínai (beta), cseh, holland, angol (AU, UK, US), finn, francia, német, görög, magyar, izlandi, olasz, japán (beta), norvég, lengyel, portugál, szlovák, spanyol, svéd.